ایرانیکارت حامی برنامه ی هاب اصفهان
محال است که در اصفهان و حوزه ی استارت آپی فعالیت کنی و هاب اصفهان را نشناسی. هاب در سال 1396 افتتاح شد و تمرکز کاری آن ها بر روی شتاب دهی و سرمایه گذاری در استارت آپ هایی است که در مرحله ی seed یا early stage هستند. هر استارت آپ با یک ایده شروع می شود و پس از پختگی کار خود را شروع می کند. پس از شروع با موانعی رو به رو خواهد شد که نیز به حمایت، ایجاد زیر ساخت و تامین مالی دارد. هدف ها حمایت از این کسب و کار هاست. اما به گفته ی مهران کرمی مدیر عامل این مجموعه فعالیت هاب بدون پشتیبانی و حمایت ممکن نبود. در حال حاضر شرکایی دارد که به کمک آن ها پا در مسیر پیشبرد اهدافش گذاشته است. از مهم ترین این شرکا ، مجموعه ی همراه اول، حرکت اول، دانشگاه صنعتی اصفهان، شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان و شهرداری اصفهان هستند. در اصل یکی از مثبت ترین همکاری ها شهرداری اصفهان داشت که با در نظر گرفتن یک فضای کاری اشتراکی مناسب، جهت پیش برد اهداف جوانان این شهر کمک به سزایی داشت.
ایرانیکارت به عنوان حامی برنامه هاب
مفتخریم که با ده سال تجربه در ارائه ی خدمات ارزی، با هدف حمایت از کسب و کار ها به عنوان حامی برنامه ی هاب اصفهان در این رویداد ظاهر شدیم. در ابتدای برنامه مرضیه محمدی مدیر دیجیتال مارکتینگ مجموعه توضیحاتی در مورد مجموعه ارائه کرد:
” امروزه مجموعه ی ایرانیکارت به عنوان یکی از بزرگ ترین مجموعه های حوزه ی پرداخت ارزی و پرداخت های بین المللی شناخته می شود. به دلیل تحریم ها سال هاست که هم وطنان ما نمی توانند از سرویس های خارجی استفاده کنند اما ما معتقد هستیم که هر مشکلی راه حل هایی دارد و تا جایی که توانستیم راه کار هایی برای حل این مشکلات ارائه کردیم. ایرانیکارت در سال 1389 فعالیت خود را با یک نفر، یک سرویس و در اصفهان شروع کرد . امروز اما مفتخریم که با گذشت 10 سال تجربه همکاران ما به بیش از 70 نفر رسیده اند و صدها سرویس برای کسب و کار های مختلف، فریلنسر ها در حوزه ی پرداخت های ارزی، نقد کردن درآمد دلاری، افتتاح حساب پی پال برای کابران در دسترس است. ایرانیکارت اکنون با بیش از 200 هزار کاربر، از اصفهان شروع کرد و همچنان دفتر مرکزی در اصفهان است. این هدف نقش مهمی در کارآفرینی در سطح اصفهان داشت. ایرانیکارت در این سال ها نه تنها کمک شایانی به کسب و کارها و استارت آپ هایی که دغدغه ی بین المللی شدن را دارند همکاری کرده است بلکه حامی آن ها بوده، هست و خواهد بود. درست است که تمرکز اصلی ایرانیکارت بر روی سیستم پرداخت است اما زیر مجموعه هایی دارد که در حوزه های دیگر کار می کنند. بزرگ ترین زیر مجموعه ی ایرانیکارت آژانس دیجیتال مارکتینگ افراک است که راهکار هایی برای رشد و افزایش فروش کسب و کار ها ارائه می دهد. مجموعه ی عکس ها که به صورت تخصصی پرداخت سرویس های سایت شاتر استوک را انجام می دهد. مجموعه ی شپا که یک درگاه پرداخت به همراه قابلیت هوش تجاری است و پته که سیستم آنلاین رزرو هواپیمای خارجی و هتل است، در حال فعالیت هستند.” اما ادامه ی برنامه به شرح زیر است.
گزارش تصویری رویداد هاب
معرفی استارت آپ ها در بخش دوم برنامه
روند انتخاب استارت آپ ها کاملا بر عهده ی مسئولان هاب بود. استارت آپ های “جیم شو” و “پلیس عمومی” شرحی از فعالیت های خود در سال های اخیر دادند و روند کاری آینده و سرمایه ی مورد نیاز خود را به سرمایه گذاران اعلام کردند. سرمایه گذاران اما پس از شرح کارهایشان ایراد هایی بر روند کاری آن ها داشتند. به عنوان مثال از جیم شو که یک برنامه ی آنلاین در حوزه ی سلامت فردی است، درخواست کردند که هزینه ی جذب هر کاربر را به صورت دقیق تر اعلام کنند و به پلیس عمومی که هدف ایجاد گجت های برای جریمه های متخلفان راهنمایی رانندگی است، گفتند که روند کاری خود را بهتر است با وام پیش ببرند و نیاز به جذب سرمایه در مراحل اولیه وجود ندارد. پس از متقاعد سازی سرمایه گذاران در آینده ی نزدیک نتیجه و تصمیم نهایی آن ها از طریق هاب اعلام خواهد شد.
کلام آخر
ما در ایران هستیم و به عنوان یک ایرانی وظیفه ی حمایت از کسب و کار های خلاق و نوآور را داریم. شرکت در همایش های این چنینی و حمایت از آن ها برای ما بسیار مهم است و امیدواریم که روز به روز بیشتر شاهد این فعالیت ها و کارآفرینی در حوزه های مختلف باشیم.
به امید بهبود وضعیت کسب و کار ها و کارآفرینی در شهر زیبای اصفهان