آزمون زبان PTE چیست؟ راهنمای شرکت در آزمون PTE
به فکر مهاجرت یا ادامه تحصیل در خارج از کشور در آیندهی نزدیک یا حتی در سالهای بعد هستید؟ پس احتمالا انواع سیستمهای آموزش زبان انگلیسی را امتحان کردید و حالا با تسلطی که پیدا کردید، بدنبال دریافت مدرکی معتبر برای گرفتن پذیرش در کشور مقصد هستید. آیلتس و تافل از معروفترین آزمونهای بینالمللی هستند و دولینگو و پیتیئی هم اعتبار بالایی دارند. اگر میدانید آزمون زبان pte چیست و بدنبال ثبت نام در آن هستید همین حالا صفحهی ثبت نام آزمون PTE را بازکنید و انجامش بدید! اما اگر بدنبال آشنایی با این آزمون و کسب اطلاعات بیشتر هستید در این مقاله با ایرانیکارت همراه باشید. در پایان خواهیم دانست که آزمون PTE چیست و چه ویژگیها و چه شرایطی دارد.
آزمون PTE چیست ؟
در این بخش از مقاله خواهیم دانست آزمون زبان pte چیست؛ با ویژگیهای آن آشنا و از نکات مهم آزمون PTE مطلع میشویم.
تعریف آزمون PTE :
PTE عبارتی مخفف برای آزمون استاندارد زبان پیرسون (Pearson Test of English) است. این آزمون مناسب دانشجویان و دانشآموزانی است که قصد ادامه تحصیل و مهاجرت به کشورهای انگلیسی زبان را دارند. انتشارات پیرسون ناشر کتابهای لانگمن (Longman) مجری این آزمون معتبر در سطح جهان است. مدرک قبولی در این آزمون در اکثر کشورهای انگلیسی زبان برای ادامه تحصیل و مهاجرت قابل پذیرش است. این آزمون هم مثل تافل، با بهرهگیری از کامپیوتر و بصورت اینترنتی انجام میشود. همچنین مثل آیلتس در دو ماژول جنرال (General) برای مهاجرت غیر تحصیلی و آکادمیک (Academic) برگزار میشود. به اضافه آزمون young learners برای ارزیابی سطح زبان کودکان ۷ تا ۱۲ سال برگزار میشود. در PTE چهار مهارت اصلی یعنی Writing ،Speaking ،Reading و Listening مورد سنجش قرار میگیرند.
برای آشنایی بیشتر با PTE ویدیوی زیر را تماشا کنید:
پیشنهاد مطالعه: مقایسه آزمون های تعیین سطح زبان انگلیسی
مزایای آزمون PTE چیست؟
- یکی از مهمترین مزایای آزمون PTE این است که نتیجه آن خیلی سریع اعلام میشود. در آزمونی مثل آیلتس نتیجهی نهایی بعد از حدود چهارده روز کاری به دست متقاضی میرسداما کارنامهی آزمون PTE را میتوانید تنها 5 روز کاری بعد از آزمون از سایت دریافت کنید.
- در برگزاری این آزمون از هوش مصنوعی قدرتمندی استفاده میشود. مهارتهای زبان انگلیسی شما توسط الگوریتمی ارزیابی می شود که بر اساس تعداد قابل توجهی از پاسخ ها، از نمره گذاری نشانگرهای انسانی تقلید می کند.
- امتیازگیری بیطرفانه است. وقتی در آزمون PTE شرکت می کنید، عملکردتان با هوش مصنوعی در برابر هزاران پاسخ قبلی درجه بندی می شود. این بدان معنی است که شما فقط بر اساس آنچه می گویید درجهبندی میشوید.
- آزمونی انعطاف پذیر است. PTE تست جهانی را در بیش از 350 مرکز آزمون در بیش از 70 کشور ارائه می دهد.
- نمره خود را بارهای نامحدود به صورت رایگان ارسال کنید. PTE با افتخار به همه آزموندهندگان این آزادی را می دهد تا امتیازات خود را به هر سازمان که دوست دارند بدون هزینه اضافی ارسال کنند. این آزادی به شما فرصت بیشتری میدهد تا به اهداف تحصیلی و شغلی خود برسید.
- پذیرش نامحدود برای برنامه های تحصیل و مهاجرت، PTE برای برنامه های تحصیلی توسط هزاران دانشگاه در سراسر جهان پذیرفته میشود. همچنین برای کلیه ویزاهای تحصیلی و مهاجرت تحصیلی انگلستان ، استرالیا و نیوزیلند تأیید شده است.
- مزیت دیگر PTE نسبت به تافل و آیلتس قابل رزرو بودن آن است. میتوانید به شکل آنلاین آن را رزرو کنید. حتی میتوانید قبل از شرکت در آزمون اصلی در آزمونی آزمایشی شرکت کنید تا از میزان آمادگی خود مطلع شوید. همچنین متقاضی این امکان را دارد که بارها در آزمون شرکت کند. نکتهی جالب دیگر این است که بهترین نمرهای که در این آزمون به دست میآورید در نظر گرفته میشود.
آزمون PTE چقدر معتبر است؟
پی تی ئی از معتبرترین آزمونهای جامع بینالمللی زبان انگلیسی است. با اینحال ممکن است برخی از کشورها و یا هر دانشگاهی آن را بعنوان مدرک الزامی برای ثبت نام نپذیرد. شما میتوانید برای آگاهی از این موضوع از طریق صفحه Who Accepts PTE Academic در وبسایت رسمی PTE لیست مراکز علمی که نمره این آزمون را میپذیرند مشاهده کنید. برای مثال ما آکسفورد در بریتانیا را سرچ کردیم:
معروفترین دانشگاههایی که PTE را میپذیرند Yale و Harvard Business School هستند. همچنین مدرک PTE آکادمیک برای درخواست ویزای اقامت کشورهای استرالیا و نیوزیلند هم حائز اعتبار است. ضمنا برای اطلاع دقیق از اینکه مدرک PTE به درد شما میخورد یا خیر و اطلاع از اینکه به چه نمرهای نیاز دارید، بهتر است با وکیل یا موسسهی مهاجرتی خود هم مشورت کنید.
موارد آزمون PTE چیست و منابع آن کدامند ؟
در این بخش با موارد آزمون و منابع آن آشنا میشویم. پی تی ئی از چهار آیتم مکالمه (Speaking)، شنیدن (Listening)،خواندن (Reading) و نگارش (Writing) تشکیل شده است.
مهارت گفتاری (Speaking)
- Read Aloud که در آن باید یک متن را از روی کاغذ آن هم با صدای بلند بخوانید.
- Repeat Sentence، جملاتی که برای شما پخش میشود را به صورت صحیح تکرار کنید.
- Describe Chart، درباره محتوای چارتی که نمایش داده میشود صحبت کنید.
- Re-tell Lecture، به یک سخنرانی گوش میکنید و دربارهی محتوای سخنرانی صحبت میکنید.
- Answer Short Question، به سوالاتی که برای شما پخش میشوند پاسخهای کوتاه میدهید.
مهارت شنیداری (Listening)
- Summarize Spoken Text، یک سخنرانی کوتاه را خواهید شنید و در 10 دقیقه، چکیدهای 50 تا 70 کلمهای از آن مینویسید.
- Multiple Choice – Choose Single Answer، پس از شنیدن صحبتهای افراد، بهترین جواب را انتخاب میکنید.
- Multiple Choice – Choose Multiple Answers، پس از گوش کردن به سخنرانی، تمام جوابهای صحیح را انتخاب میکنید.
- Fill in the Blanks، متنی ناقص را با کلمات صحیح کامل خواهید کرد.
- Highlight Correct Summary، پس از توجه به یک فایل صوتی، پاراگرافی که به بهترین شکل آن را خلاصه میکند انتخاب میکنید.
- Select a Missing Word، صوتی را گوش میدهید، یکی از جملات آن که به صورت ناقص نوشته شده را با کلمه مناسب تکمیل میکنید.
- Highlight Incorrect Words، یک فایل صوتی برای شما پخش و همزمان متن آن به نمایش داده میشود که چند اشتباه دارد. باید این اشتباهات را پیدا کنید.
- Write From Dictation، جملاتی را که برای شما پخش میشود به شکل صحیح نوشته یا به اصطلاح Transcribe خواهید کرد.
کلام آخر