طرفداری از رمزارزها یا تیم مورد علاقه؛ ماجرای چشمان لیزری بایدن چه بود؟
این سیاستمدار هشتاد ساله از چشمان لیزری در توییتر استفاده کرده و ظاهرا نمیداند که نمادی برای حمایت از ارزهای دیجیتال است.
برای پاسخ به این سوال که آیا بایدن از بیت کوین و کریپتو حمایت کرده یا نه، باید گفت که خیر. جوزف بایدن، رئیس جمهور آمریکا، به طور ناگهانی حامی بیت کوین نشده است. اما تیم رسانه اجتماعی این سیاستمدار سبک بصری علاقهمندان به بیت کوین را اتخاذ کرده است. آنها تصویری را در توییتر به اشتراک گذاشتند که رئیس جمهور ایالات متحده را با چشمان لیزری نشان میدهد. این یک نماد رایج در میان حامیان بیت کوین است.
Mashable در گزارش خود میگوید:
پس از اینکه تیم فوتبال آمریکایی Chiefs در روز یکشنبه تیم San Francisco 49ers را شکست داد، رئیس جمهور آمریکا یک پرتره عجیب از خود به اشتراک گذاشت. لیبرالها از سال ۲۰۲۲ از این سبک تصویر استفاده کردهاند و آن را برای نشان دادن بایدن به عنوان یک ابرقهرمان برای این کشور تفسیر میکنند.
پستی که تیم رسانههای اجتماعی بایدن منتشر کرد به راحتی قابل درک نبود، به خصوص برای علاقهمندان بیت کوین که ممکن است با انتشار تصویر چشمان لیزری این سیاستمدار هیجانزده شده باشند، حتی با وجود اینکه این موضوع دو سال پیش اهمیت خود را از دست داده بود. قطعاً اگر گروهی باید به خوبی نسبت به این موضوع آگاهی داشته باشد، آن گروه علاقهمندان به ارزهای دیجیتال است.
بیشتر پاسخها به میم بایدن (اگرچه ممکن است توسط خودیهای غیردموکراتیک بهعنوان میم در نظر گرفته نشود) از سوی تأثیرگذاران حوزه رمزارز و مالی بوده که درباره این شرایط اظهار سردرگمی میکردند. حساب بایدن چندین بار میم دارک براندون را به اشتراک گذاشته و هر بار، همان افراد واکنش مشابهی نشان دادهاند.
اما چرا تیم رسانههای اجتماعی بایدن از مفاهیم و اتفاقات رمزارزها کپیبرداری میکند؟ این احتمال وجود دارد که او با به اشتراک گذاشتن میم دارک براندون، در تلاش بوده تا با بخشی از حامیان خود ارتباط برقرار کند، به خصوص پس از اینکه قبلاً از دولت خواسته بود تا به تنظیم بازار ارز دیجیتال بیندیشند. میتوان اینگونه تصور کرد که او در تلاش برای گسترش کمپین خود بوده، حتی اگر آنها به طور سنتی از او حمایت نکنند. علاوه بر این، ممکن است جلب توجه افراد خاص، مانند سناتور لومیس (Lummis) که در فضای ارزهای دیجیتال تأثیرگذار هستند، برای او اهمیت داشته باشد.
رسانههای اجتماعی نیروی قدرتمندی برای ارتباطات محسوب میشوند، اگرچه میتوانند نتیجه معکوس هم داشته باشند. قابل توجه است که ران دیسانتیس (Ron DeSantis)، فرماندار فلوریدا اساساً کمپین انتخاباتی ناموفق خود را حول مسائل مربوط به جنگ فرهنگی مبتنی بر اینترنت استوار کرده بود. او با اعلام نامزدی خود در یک چت صوتی زنده توییتر و با در دست داشتن پوستری از ایلان ماسک، احتمالاً میخواست از پلتفرم و نفوذ این میلیاردر برای جلب توجه و ارتباط با مخاطبان گستردهتری استفاده کند.
در سیاستهای انتخاباتی، تصمیمگیری برای پست کردن مطالب اغلب حول روش ارتباط فرد میچرخد. تعادل ظریفی بین قابل اتکا به نظر رسیدن با پذیرش روندها و زبان معاصر و حفظ لحن حرفهای و تبلیغاتی برای حفظ احترام و اعتبار در حوزه سیاستهای انتخاباتی وجود دارد. چشمان لیزری دارک براندون، ایجاد یک فرهنگ آنلاین را نشان میدهد که اغلب از منافع جمعی مردم سرچشمه میگیرد. به عنوان مثال، این باور که قیمت بیت کوین میتواند به ۱۰۰ هزار دلار برسد، یک پدیده جزء به کل محسوب میشود که توسط منافع مشترک آنلاین شکل گرفته است.
چشمان لیزری چیزی فراتر از یک اتفاق تصادفی است و مقامات منتخب و حتی شرکتهایی مانند فرانکلین تمپلتون (Franklin Templeton) از آن برای ابراز حمایت خود از بیت کوین استفاده میکنند. در حوزه سیاست معاصر ایالات متحده، جایی که موارد غیرمنتظره کاملاً رایج است، چنین حرکات نمادینی تعجبآور نیست.