آموزش ساخت درگاه پرداخت پی پال برای سایت در ایران
برای اینکه بخواهید پرداختهای ارزی بینالمللی داشته باشید، به یک درگاه پرداخت ارزی نیاز دارید. درست است؟ پی پال دقیقا همین کار را برای شما میکند. پی پال یک پلتفرم معتبر جهانی برای آسانتر کردن پرداختهای ارزی به صورت اینترنتی است. این شبکه مالی، روش امن و مطمئنی برای پرداخت در سایتهای خارجی است. در این مقاله میخواهیم پی پال را به شما معرفی کنیم و در ادامه آموزش ساخت درگاه پرداخت پی پال برای سایت را نیز مرور کنیم. با ایرانیکارت همراه باشید.
در نظر داشته باشید که هیچ کدام از موارد اعلام شده در این مقاله برای پیپالهای ایرانیکارت کاربرد ندارد.
معرفی درگاه پی پال
پی پال مانند یک بانک مجازی و آنلاین میماند که کارهای ارزی شما را بسیار آسانتر میکند. همانطور که در مقدمه گفتیم، راه اندازی درگاه پی پال به شما کمک میکند تا بتوانید پرداختهای ارزی خود را به صورت آنلاین انجام بدهید. فرض کنید میخواهید از سایت ایبی خرید کنید، اما حساب بانکی بینالمللی ندارید! پس خرید ممکن نیست؟ باید بگوییم اشتباه میکنید! خرید ممکن است؛ اما به شرط آن که یک حساب در سایت پی پال داشته باشید. برای این کار میتوانید به مشاهده آموزش ساخت حساب پی پال در ایران بپردازید.
شما حتی میتوانید برای کسبوکار آنلاین خود، یک درگاه پرداخت پی پال بگیرید. با این روش مشتریهای خود را جهانی کردهاید و کمکم به درآمد دلاری خواهید رسید. با داشتن یک درگاه واسط پی پال، زندگی مالی و ارزی شما، بسیار آسانتر و حرفهایتر خواهد شد.
امکانات و ویژگی های درگاه پی پال
یک راه ساده برای انجام پرداخت ارزی شما، داشتن حساب پی پال است. کار کردن با پی پال آسان و سریع است. این سایت کارمزد کمی برای انجام تراکنشها دریافت میکند. حریم خصوصی مشتریان را نیز ایمن نگه میدارد.
امکانات درگاه پرداخت PayPal عبارتند از:
- دریافت، پرداخت و انتقال وجه را انجام بدهید
- خدمات و کالای خود را در اینترنت بفروشید
- هزینههای آزمون های مختلف مانند آیلتس و تافل را بدهید
- اکانتها و اشتراک های آنلاینتان را شارژ کنید
- نرم افزارهای خارجی بخرید و در آنها رجیستر کنید
- کار فریلنسری را شروع و دستمزد را از طریق این درگاه دریافت کنید
- از فروشگاههای معتبر خارجی مانند آمازون و ایبی خرید کنید
- بلیط هواپیما، رزرو هتل و دیگر خدمات گردشگری را خودتان انجام بدهید
- بدون نیاز به سایت واسطه، هاست و سرور بخرید
- اگر کارهای اپلای و مهاجرت خود را انجام میدهید، هزینههای لازم را با پی پال پرداخت کنید
حالا بیایید مزیت درگاه پرداخت PayPal را بررسی کنیم:
- انعطاف خوب
شما دوست دارید درآمد دلاری را شروع کنید و خدمات و کالای خود را به بازارهای جهانی عرضه کنید. اما کسبوکارتان کوچک است و سرمایه زیادی ندارید که بخواهید هزینههای مالی سنگین داشته باشید. درگاه پی پال با انعطاف خوبی که در برنامههای مالی خود دارد، برای کسب و کارهای کوچک نیز کارا است. چرا که کارمزد بسیار کمتری میگیرد. - بدون معطلی
زمانی که با پی پال کار میکنید، تراکنشهای شما به صورت آنی و در لحظه اتفاق میافتد. همین امر روند انجام کارهایتان را پرسرعتتر میکند و دیگر نیاز نیست زمانی طولانی در صرافیها معطل بمانید. - ایمنی
درباره پول و پرداختهای ارزی که صحبت میکنیم، ایمنی حسابهای مالی حرف اول را میزند. پلتفرم پی پال، یکی از معتبرترین و ایمنترین درگاههای پرداخت ارزی است. اگر از این درگاه استفاده کنید، هیچ نگرانی بابت ایمنی حسابهای مالی خود نخواهید داشت. - حریم خصوصی
برای همه مشتریان و خریداران، رعایت حریم خصوصی مهم است. شما قرار است اطلاعات حساب مالی شخصیتان را برای پرداخت هزینه وارد درگاه پی پال کنید. نگران نباشید، درگاه پی پال، هیچ کدام از اطلاعات شما را در اختیار فروشنده یا سایت پذیرنده قرار نمیدهد.
مزایای استفاده از درگاه پی پال در سایت های ایرانی
با درگاه پرداخت پی پال برای سایت، امکان فروش به مشتریان بیشتری را خواهید داشت. درحالیکه نرخ کارمزد زیادی هم نمیدهید. درگاه پی پال برای هر تراکنش تنها 0.3 دلار میگیرد. کمترین کارمزد موجود در دنیای بانکها! به دلیل ادغام درگاه Payflow با بسیاری از کارتهای اعتباری ارزی، پردازنده پرداخت برای افراد مختلف فرق میکند. یعنی با این امکان شما میتوانید کالاها و خدمات خود را به کشورهای دیگر بفروشید. پی پال به جز دلار، از 25 ارز دیگر نیز پشتیبانی میکند.
درباره مزایا و امکانات درگاه پی پال موارد زیادی را بررسی کردیم. حالا نوبت آن است که سراغ محدودیتهای درگاه پی پال برای ایرانیها برویم.
محدودیت های استفاده از درگاه پی پال در ایران
به دلیل شرایط تحریم، استفاده از پی پال در ایران محدودیتها و موانع خاص خودش را دارد. به عنوان مثال، تمام آیپیهای ایران محدود است. اگر یک بار اشتباه کنید و پی پال متوجه شود شما ایرانی هستید، تمام حسابهای شما را میبندد. حساب شما مسدود میشود و برای بازگرداندن آن باید دردسرهای زیادی را بکشید.
برای استفاده از پی پال باید به یک سرور مجازی خارجی دسترسی داشته باشید. شما نمیتوانید با فیلترشکنهای معمولی سراغ پی پال بروید. چرا که آیپی شما به سرعت تغییر میکند و پی پال، به این موضوع مشکوک میشود. اگر دائما آی پی خود را تغییر بدهید باز هم با مشکل مسدود شدن حساب مواجه خواهید شد؛ بنابراین بهتر است بدانید که بهترین سرور مجازی برای پی پال چیست؟
آیا استفاده از درگاه پرداخت ارزی پی پال در ایران امکان پذیر است؟
از آنجاییکه پی پال یک سایت آمریکایی است، با توجه به روابط ایران و آمریکا، استفاده از سایت پی پال به صورت عادی برای کاربران مقیم ایران ممکن نیست. اما همیشه راههایی برای دور زدن تحریمها وجود دارد. به عنوان مثال برای اینکه بتوانید درگاه پرداخت ارزی برای فروشگاه اینترنتی ایرانیتان بذارید، باید از دامنهir خارج بشید. یعنی از دامنههای دیگری برای سایتتان استفاده کنید. در حساب کاربریتان هیچ نوع اطلاعاتی را نباید ثبت کنید که نشان بدهد شما یک ایرانی هستید. یک سرور مجازی خارجی بگیرید و زمانی که میخواهید با حساب کاربری پی پال خود کار کنید، از این VPS خارجی استفاده کنید. با این کار، پلتفرم پی پال از ایرانی بودن شما مطلع نخواهد شد. برای نقد کردن موجودی حسابتان نیز، از سایتهای واسطه مانند ایرانیکارت استفاده کنید.
نحوه ساخت درگاه پرداخت پی پال برای سایت های ایرانی
برای ساخت درگاه پی پال، دستورالعمل زیر را دنبال کنید. دقت کنید در تمام مراحل، باید از یک VPS خارجی استفاده کنید. در ابتدا باید یک حساب پی پال داشته باشید. برای افتتاح حساب پی پال، میتوانید از ایرانیکارت کمک بگیرید و سفارش خود را در این سایت ثبت کنید.
- وارد اکانت پی پال شوید و گزینه Payment Button را انتخاب کنید
- در قسمت Choose a button type باید نوع دکمهای که برای درگاه خود در نظر دارید را مشخص کنید. مثلا دکمه buy now برای خرید مناسب است یا گزینه smart button را انتخاب کنید و تنظیمات زیر را به صورت دستی انجام بدهید
- در قسمت Button Type باید نوع درگاه را انتخاب کنید. در این قسمت برای کالاهای خود میتوانید ویژگیهای خاصی را در نظر بگیرید
- Item description برای وارد کردن توضیحات هر محصول شماست
- Item Price نیز همانطور که از اسمش معلوم است، باید قیمت محصول را در آن بگذارید
- با گزینه Need multiple prices میتوانید برای یک محصول، قیمتهای ارزی مختلفی مشخص کنید. مثلا قیمت را به دلار و پوند بنویسید
- Currency برای این است که ارز مدنظرتان برای پرداخت را انتخاب کنید
- در گزینه Button Style ظاهر درگاه پرداخت خود را برای مشتری میچینید
آموزش تصویری نحوه راه اندازی درگاه پی پال
حالا در مرحله بعدی به یک اعتبار نامه نیاز دارید. این اعتبار نامه شامل شناسه مشتری و شناسه مخفی است. برای به دست آوردن این دو مورد، مراحل زیر را طی کنید:
- وارد حساب کاربری خود از طریق سایت توسعه دهندگان پی پال به آدرس PayPal Developer شوید
- در اینجا وارد قسمت Apps & Credentials شوید
- Sandbox را نیز روشن کنید تا بتوانید نتیجه کار خود را تست کنید
- برای دریافت اعتبارنامه خود، باید یک اپ جدید باز کنید. پس روی گزنیه Create App کلیک کنید
- حالا مانند تصویر زیر، اسم اپ را مشخص کنید و گزینه Merchant را انتخاب کنید
- در آخر گزینه Create App را بزنید
در قسمت بعد Client ID و Secret شما آماده است و میتوانید از آن برای اضافه کردن درگاه پی پال استفاده کنید.
نحوه اتصال درگاه پی پال به وردپرس
اگر فروشگاه اینترنتی دارید، پس احتمال زیاد سایت شما وردپرسی است. برای اینکه درگاه پرداخت پی پال را به سایت وردپرسی خود وصل کنید، طبق دستور زیر پیش بروید:
- وارد قسمت افزونه ها شوید و روی گزینه new کلیک کنید
- افزونهای به نام PayPal for Digital Goods را سرچ کنید
- روی گزینه Install Now و بعد Activate کلیک کنید
- حالا سراغ تنظیمات بروید و گزینه PayPal for Digital Goods را انتخاب کنید
در این مرحله، همانطور که در عکس بالا میبینید باید تنظیمات افزونه پیپال را شروع کنید. پس وارد افزونه پیپال شوید و بعد به بخش Payment Gateway بروید.
- حالا در این بخش باید گزینه live mode را انتخاب کنید
- اطلاعات ایمیل پیپال خود را وارد کنید
- اگر لوگویی خاصی مدنظرتان است، در این بخش میتوانید آن را نیز اضافه کنید
- در آخر گزینه ذخیره را انتخاب کنید
در نهایت صفحه تایید را پیکربندی کنید
در این قسمت صفحه تایید پرداخت و صفحه عدم پرداخت را تنظیم کنید. این دو صفحه پس از موفقیت یا رد پرداخت ظاهر میشوند.
در نهایت، میتوانید URL اعلان PayPal خود را در صفحه تنظیمات PayPal پیدا کنید. برای جمعآوری پرداختهای اشتراک، باید این URL را در حساب PayPal خود تنظیم کنید.
در نهایت روی دکمه Save PayPal Settings کلیک کنید.
این مراحل ساده برای پیکربندی PayPal با افزونه جمعآوری سرمایه وردپرس Paymattic است.
نحوه ایجاد فرم برای تنظیم شدن PayPal با افزونه Paymattic:
- برای ایجاد فرم خود به Paymattic (Pro) > Create Form بروید.
- سپس بر روی گزینه Advance Editor کلیک کنید.
- اکنون میتوانید از یک الگو استفاده کنید یا بر روی New Blank Form کلیک کنید تا یک فرم جدید بسازید.
- تمام فیلدهای فرم مورد نیاز خود را اضافه کنید.
- درگاه پرداخت PayPal را از فیلدهای روش پرداخت اضافه نمایید.
- در نهایت بر روی دکمه Update Fields کلیک کنید. عالی! اکنون میتوانید پرداختهای آنلاین را با پی پال بپذیرید.
مقایسه استفاده از درگاه پی پال و درگاه های داخلی
اگر بخواهیم یکی از بزرگترین مقایسههای درگاه پی پال و درگاههای داخلی را بگوییم، محدودیت نداشتن پی پال است. با دریافت درگاه پرداخت PayPal، میتوانید به بازار جهانی دسترسی داشته باشید. یکی از راههای درآمد دلاری، باز کردن فروشگاه اینترنتی است. با داشتن یک در گاه پی پال، شما میتوانید محصولات و خدماتتان را به جمع بیشتری از مشتریان بفروشید و به دلار درآمد کسب کنید. از این راه سود بیشتری نیز کسب خواهید کرد.
سخن آخر
در این مقاله با روش ساخت درگاه پرداخت پی پال آشنا شدید. حالا میدانید مزیت داشتن یک درگاه پرداخت پی پال چیست و چطور میتوانید آن را وارد سایت وردپرسی خود کنید. با پی پال میتوانید به درآمد دلاری برسید بیشتر و بیشتر سود کنید. اگر سوالی درباره درگاه پرداخت پی پال دارید، از ایرانیکارت بپرسید.
درگاه پی پال، یک درگاه ارزی برای پرداخت اینترنتی به صورت بین المللی است. اضافه کردن درگاه پرداخت پی پال به سایت، امکان پرداخت در سایت شما از طریق پی پال در سراسر دنیا برقرار خواهد شد.
درگاه پی پال برای افرادی که نیازمند پرداخت ارزی از سراسر دنیا میباشند، مناسب است.
برای ساخت درگاه پی پال باید حساب پی پال داشته باشید؛ سپس وارد اکانت خود شده و درخواست اخذ درگاه پی پال را ثبت کنید. با توجه به مراحل این کار، مطلب فوق را مطالعه کرده و مراحل ساخت درگاه ارزی پی پال را از طریق آموزش تصویری آن دنبال کنید.
بطورکلی، بر اساس تحریمهای موجود، خدمات پی پال در ایران با محدودیتهای جدی مواجه است. با اینکه میتوان از طریق راههای دیگر به خدمات پی پال دسترسی پیدا کرد، اما در صورت متوجه شدن پی پال از ایرانی بودن شما (سکونت در ایران)، حساب شما را بلوکه کرده و دسترسی شما را قطع خواهد کرد.