ایمیل خانم انگلیسی با مضمون خیریه را دریافت کرده اید؟
به گزارش FBI کلاهبرداری های مجازی و اینترنتی روز به روز در حال افزایشند. ایمیل خانم انگلیسی ، یک تراژدی نوین. چندی پیش مطلبی در مورد نحوه انتقال پول از انگلیس به ایران در وبلاگ ایرانیکارت منتشر و به چگونگی انتقال و حواله پول از انگلیس به ایران و بالعکس، پرداخته شد. موردی که پس از انتشار نظر ما را به خود جلب کرد، سیل عظیم پیام های هموطنان عزیزی بود که یک ایمیل عجیبی را دریافت کرده بودند و متاسفانه پایان خوشی در انتظارشان نبود. در ادامه این یادداشت به محتوای این ایمیل و قضیه پشت آن خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.
آیا شما هم ایمیل از این خانم انگلیسی را دریافت کرده اید؟
در زمان مرور دیدگاه ها، به موردی برخوردیم و پس از اطمینان به کذب بودن مطلب ذکر شده، وظیفه خود دانستیم تا در راستای افزایش سطح آگاهی همراهان ایرانیکارت، این مطلب را به رشته تحریر دربیاوریم. موارد یاد شده در این ایمیل ها تقریبا درون مایه یکسانی داشت و داستانی را روایت میکرد که خانمی ساکن کشور انگلستان که همسری متوفی دارند و خود نیز در چنگال بیماری سرطان اسیر شده اند و اکنون چون وارثی ندارند، مبلغی معادل 2 میلیون دلار را میخواهند به ایران بفرستند تا صرف امور خیریه گردد و از خود باقیات الصالحاتی به جا گذارند!
شاید که جریان ایمیل خانم انگلیسی راست باشد!
در اول این یادداشت از این ایمیل به عنوان کذب و کلاهبرداری یاد کردیم. حال بیایید یک بار دیگر این داستان را با هم بررسی کنیم.انتقال پول از انگلستان به ایران اصولی دارد ولی بر طبق ادعای این خانم انگلیسی، شما برای دریافت این مبلغ (2 میلیون دلار) برای صرف امور خیریه و غیره، باید هزینه ترخیص این مبلغ را به اصطلاح ایشان به گمرک پرداخت کنید!!!
اینجا دقیقا نقطه عطف داستان ماست که این شخص از شما میخواهد تا مبلغی متغیر از 500 تا 850 دلار را را به حساب شخصی، به عنوان مامور گمرک واریز کنید تا پول ایشان آزاد گردد و به شما برسد.
این نقشه ای که کشیدی، مو لای درزش میره!
حال به نظر شما، حتی یک در صد نیز میتواند این داستان صحت داشته باشد؟
آیا پرداخت هزینه های به اصطلاح گمرک، توسط خود این شخص از مبلغ هنگفت ارسالی به ایران امکان پذیر نبود؟ و هزاران چرای دیگر که صحت و سقم این قضیه ایمیل خانم انگلیسی را زیر سوال میبرد.
ره صد ساله فقط در خواب، یک شبه طی میشود
بر طبق پژوهشی که در سال 2019 در آمریکا صورت گرفت، بیشتر قربانیان جرایم اینترنتی و کلاهبرداری های مجازی، افرادی هستند که نتایج بسیار خوشایند را با حداقل تلاش طلب میکنند. متاسفانه، شاهد آن بودیم که برخی با پرداخت مبالغ درخواستی، سعی در دریافت این پول داشتند. پیگیری این مبالغ کار آسانی نیست چون در بیشتر مواقع در آخر شما به یک نام و مشخصات تقلبی میرسید چه بسا که بهتر است از مراجع قانونی، پیگیر شکایات خود شوید و در ذهن خود داشته باشید که هیچ یک از این داستان های افسانه ای و خلاف منطق از جمله همین داستان تراژدی نوین ایمیل های این خانم انگلیسی، پایان خوشی نخواهند داشت. لازم به ذکر است که جهت انتقال پول از انگلستان به ایران ، از درگاه های ایمنی استفاده کنید.
تا بحال شما در دام این نوع کلاهبرداری ها افتاده اید؟ راهکار شما برای امن ماندن در دنیای مجازی چیست؟