قیمت لحظهای بیت تورنت به دلار و تومان
نمودار و قیمت لحظهای بیت تورنت به دلار و تومان در این صفحه برای کاربران دسترس قرار گرفته است.
خرید بیت تورنت بدون کارمزد در صرافی ایرانیکارت
شما میتوانید بدون پرداخت کارمزد، ارز دیجیتال بیت تورنت را در صرافی ایرانیکارت خرید و فروش کنید. در وبسایت ایرانیکارت ثبت نام کنید و سپس روند احراز هویت را کامل کنید. پس از تایید اطلاعات شما از پشتیبانی ایرانیکارت در سریعترین زمان ممکن، میتوانید معاملات خود را با کارمزد صفر آغاز کنید.
ارز دیجیتال بیت تورنت چیست؟
بیت تورنت یکی از بزرگترین پلتفرمهای غیرمتمرکز همتا به همتا(P2P) برای اشتراک گذاری داده و فایل است که در سال 2001 منتشر شد. بیت تورنت انقلاب بزرگی در دانلود رسانههای سرگرمی، دادههای بزرگ و سایر فایلها توسط کاربران ایجاد کرد. این نرم افزار به منظور تسهیل اشتراک گذاری فایل از طریق شبکه همتا به همتا راه اندازی شد و قلب بسیاری از علاقهمندان به موسیقی و فیلم را در اوایل دهه 2000 به تسخیر درآورد.
بیت تورنت توسط بلاک چین ترون و یک توکن کاربردی TRC-10 تامین میشود. بیت تورنت توسط بنیاد Tron، در سال 2019 خریداری شد و سپس یک رمز ارز به نام BTT را معرفی کرد تا به گسترش پروتکل و ایجاد انگیزه در مشارکتکنندگان شبکه کمک کند. از منابع رایانه محلی کاربران برای سرعت دانلود و ذخیره سازی غیرمتمرکز استفاده میشود و در ازای پهنای باندشان، به آنها توکن BTT پرداخت میشود. بیت تورنت مانند http (پروتکل انتقال ابرمتن) و ftp (پروتکل انتقال فایل)، راهی برای دانلود فایلها از اینترنت است. اکوسیستم بیت تورنت دارای یک پلتفرم پخش زنده مبتنی بر جامعه است که در آن سازندگان محتوا و بینندگان میتوانند توکنها BTTC را به اشتراک بگذارند یا به عنوان پاداش دریافت کنند. ارز BTT، به عنوان ایردراپ نیز بین تمام دارندگان TRX، به صورت ماهانه توزیع میشود و این ایردراپ تا سال 2025 در شبکه ترون ادامه خواهد داشت.
بنیانگذار بیت تورنت
در سال 2001 یک برنامه نویس کامپیوتر آمریکایی به نام برام کوهن (Bram Cohen) کار خود را بر روی پروتکلی آغاز کرد که صنعت سرگرمی و تبادل اطلاعات در وب را تغییر داد. پروتکل همتا به همتا بیت تورنت به عنوان اولین برنامه اشتراک گذاری فایل شناخته شد.
برام کوهن در آوریل 2001، Mojo Nation را ترک کرد و کار بر روی بیت تورنت را شروع کرد. او اولین پیاده سازی بیت تورنت را به زبان پایتون نوشت و سپس چندین برنامه دیگر در این پلتفرم پیاده سازی کرد.
تاریخچه بیت تورنت
در سال 2005، برآوردها نشان داد که بیت تورنت حدود 35 درصد از کل ترافیک اینترنت را به خود اختصاص داده است. در اوایل سال 2008، محبوبیت بیت تورنت به تدریج با افزایش سرعت اینترنت کاهش یافت. در همان بازه زمانی، سرویسهای استریم مانند نتفلیکس، هولو و آمازون پرایم با بارگیریهای کمهزینه بر بازار تسلط پیدا کردند. در نتیجه، سهم 10 درصدی بیت تورنت از کل ترافیک دانلود در آمریکای شمالی، بین سال 2010 تا 2015، به 3 درصد کاهش یافت.
در سال 2018، بیت تورنت توسط بنیاد ترون خریداری شد. این پلتفرم، همراه با ابزارهای مختلف جدید در بلاک چین ترون راه اندازی شد و یک توکن TRC-10را ادغام کرد تا کاربران شبکه خود را تشویق به مشارکت کند.
کاربردBTT
همانطور که اشاره شد، پلتفرم اصلی بیت تورنت توسط برام کوهن و دیوید هریسون برای تسهیل تبادل رسانههای سرگرمی مانند فیلم و موسیقی در بین کاربران اینترنت تاسیس شد. شبکه بیت تورنت از مجموعه قراردادهای هوشمند ترون برای ایجاد انواع برنامههای غیرمتمرکز (dapps) با هدف ارتقای خدمات خود استفاده میکند. مهمترین آنها BitTorrent Speed است. این برنامه به درخواست کنندگان این امکان را میدهد تا با استفاده ازBTT، پهنای باند ارائهدهندگان را خریداری کنند تا سرعت دانلود را افزایش دهند.
یکی دیگر از برنامه های محبوب، سیستم فایل بیت تورنت (BTFS) است. این برنامه یک پروتکل ذخیره سازی فایل مشابه سایر پلتفرمهای ذخیرهسازی ابری غیرمتمرکز مانند Filecoin ،Siacoin و Storj است. بیت تورنت محتوا را روی یک سرور ذخیره نمی کند. فایلها و دادهها در رایانههای کاربران توزیع و میزبانی میشوند. هنگامی که کاربر یک فایل را دانلود میکند، قطعاتی از آن فایل (تورنت) را از چندین ارائه دهنده داخل شبکه دریافت میکند، پس از آن میتواند به شبکه بیت تورنت متصل بماند و فایل را برای کاربران دیگر ‘seed’ کند. در شبکه بیت تورنت، هر کسی که فایل کامل را داشته باشد، میتواند به یک seeder تبدیل شود. هر چه سیدرهای بیشتری از یک فایل پشتیبانی کنند، سرعت دانلود سریعتر است. از آنجایی که انگیزه کمی برای کاربران وجود داشت که پس از دانلود یک فایل به شبکه متصل بمانند، بیت تورنت نسخه ارتقا یافته پروتکل را راه اندازی کرد که از ارز دیجیتال بومی BTT برای افزایش سرعت انتقال فایل استفاده میکند.
تراکنشهای فایل بیت تورنت توسط نرمافزار آن انجام میشوند و شبکه برای حفظ تمام تراکنشهای BTT به بلاک چین ترون متکی است. هنگامی که یک پیشنهاد بین یک درخواست کننده و ارائه دهندگان خدمات مطابقت داده شد، یک کانال پرداخت در ترون ایجاد می شود. پس از نهایی شدن سرویس، پرداختها در زنجیره بلوکی ترون جمعآوری، تسویه و ثبت میشوند.
ویژگی رمزارز BTT
بیت تورنت پلی بین سازندگان و مخاطبان محتوا، با بیش از 100 میلیون کاربر است. توکن بیت تورنت به عنوان هسته مرکزی اقتصاد این پلتفرم، برای پاداش به شرکت کنندگان، انجام تراکنشها، انتقالات سریع و موارد دیگر مورد استفاده قرار میگیرد. وظیفه اصلی پروژه بیت تورنت افزایش انگیزه کاربران به منظور همکاری در سیستم است. توکن بیت تورنت به برنامههای غیر متمرکز قدرت میبخشد. این توکنها در یک کیف پول اختصاصی ذخیره میشوند و از طریق یک صرافی غیرمتمرکز پشتیبانی میشود.
آینده بیت تورنت چگونه خواهد بود؟
بیت تورنت یک پروژه منحصر به فرد است که از فناوری بلاک چین و ارزهای دیجیتال برای ایجاد تحول در پلتفرم اشتراک فایل همتا به همتای استفاده میکند. این برنامه یک جایگزین غیرمتمرکزتر، کارآمدتر و کم هزینه تر بجای پلتفرمهای اشتراک گذاری فایل سنتی است. در آینده، تیم بیت تورنت به دنبال اضافه کردن موارد استفاده بیشتر برای توکن BTT و پشتیبانی از عملکردهای DApp است. آینده رمز ارز بیت تورنت وابسته به عواملی مختلفی مانند روند کلی بازار ارزهای دیجیتال و پیشرفتهای پیش رو این پروژه است.
بهترین کیف پولهای بیت تورنت
اگر قصد سرمایه گذاری در ارز دیجیتال بیت تورنت را دارید، از دو مدل کیف پول میتوانید برای نگداری از آن استفاده کنید: کیف پول های نرم افزاری و کیف پولهای سخت افزاری.
کیف پولهای نرم افزاری یا داغ ، کلیدهای خصوصی شما در را دستگاهی متصل به اینترنت ذخیره میکنند و استفاده از آنها بسیار راحت است. Tron linkوGuarda Wallet ، دو نمونه از کیف پولهای نرم افزاری هستند که از رمز ارز بیت تورنت پشتیبانی میکنند.
کیف پولهای سخت افزاری یا سرد، دستگاههایی شبیه فلش هستند که کلیدهای خصوصی شما را بهصورت آفلاین ذخیره میکنند و امنیت بیشتری را نسبت به کیف پولهای نرم افزاری برای داراییهای دیجیتال شما فراهم میکنند. Ledger Nano S و Trezor one، دو نمونه از بهترین کیف پولهای سخت افزاری هستند که میتوانید آنها را از صرافی ایرانیکارت خریداری کنید.