قیمت لحظهای اتریوم کلاسیک
چنانچه دنبال کردن قیمت زنده اتریوم کلاسیک برای شما اهمیت دارد، در این صفحه یک نمودار برای برسی سوابق قیمتی و یک ابزار جهت تبدیل قیمت به دلار و تومان وجود دارد. همچنین قیمت لحظهای اتریوم کلاسیک در این صفحه به صورت زنده بروزرسانی میشود.
خرید و فروش اتریوم کلاسیک در صرافی ایرانیکارت
خرید و فروش اتریوم کلاسیک در ۲ مرحله از صرافی ایرانیکارت انجام میشود. کل این فرآیند ممکن است کمتر از ۱۵ دقیقه طول بکشد و تنها چیزی که شما نیاز دارید یک موبایل یا کامپیوتر، اتصال به اینترنت، مدارک شناسایی و کارت پرداخت است.
- یک حساب کاربری ایجاد و آن را تایید کنید.
برای ایجاد یک حساب کاربری در صرافی ایرانیکارت، باید پس از ثبت نام به وسیله شماره همراه، هویت خود را تأیید کنید.
- درخواست خرید یا فروش اتریوم کلاسیک را ثبت کنید.
پس از تایید حساب، به راحتی درخواست خرید یا فروش ارز دیجیتال خود را ثبت کنید تا کارشناسان ایرانیکارت در کوتاهترین زمان درخواست شما را ثبت کنند. همچنین توجه داشته باشید که کارمزد خرید و فروش اتریوم کلاسیک، خرید بیت کوین، خرید اتریوم، خرید شیبا، خرید تتر، خرید دوج کوین و یا معامله سایر ارزهای دیجیتال در صرافی ایرانیکارت صفر است.
اتریوم کلاسیک چیست؟
اتریوم کلاسیک (ETC) یک پلتفرم ارز دیجیتال منبع باز، غیرمتمرکز و مبتنی بر بلاک چین است که قراردادهای هوشمند را اجرا می کند. اتریوم کلاسیک در سال 2016 در نتیجه هک The DAO، یک قرارداد هوشمند که بر روی بلاک چین اتریوم کار می کند، شکل گرفت. پس از این هک بلاک چین اصلی به دو قسمت تقسیم شد و اکثر کاربران تصمیم گرفتند هک را معکوس کنند و وجوه دزدیده شده را بازگردانند.
تاریخچه اتریوم کلاسیک
در ابتدا، بلاک چین اتریوم به عنوان یک شبکه ایجاد شد که در آن تراکنشها با استفاده از ارز دیجیتال اتر یا ETH تسهیل میشد. The DAO یک عرضه اولیه بود که در شبکه اتریوم راه اندازی شد. این پروژه، یک صندوق سرمایهگذاری غیرمتمرکز بود که در آن سرمایهگذاران به داراییها برای سرمایهگذاری، رأی میدادند. پروژه DAO بیش از ۱۱ میلیون اتریوم از بیش از ۱۸۰۰۰ سرمایهگذار جمعآوری کرد اما هکرهای ناشناس یک اشکال در قرارداد هوشمند را کشف کردند و توانستند یک سوم اتر انباشته شده DAO را خارج کنند.
با توجه به گستردگی هک، بسیاری از سرمایهگذاران پیشنهاد معکوس کردن بلاک چین اتریوم برای نجات سرمایهگذاران را دادند. پس از یک نظرسنجی، ۹۷ درصد از اکوسیستم به بازگرداندن وجوه از دست رفته از طریق هارد فورک رأی دادند. در نتیجه، بلاک چین اتریوم به دو شبکه مجزا تقسیم شد. شبکه جدید اتریوم نام گرفت و از ETH یا اتر به عنوان ارز دیجیتال خود استفاده میکند. نسخه قدیمیتر نیز که سابقه هک در آن ذخیره شده، اتریوم کلاسیک نام گرفت و از ETC استفاده میکند.
ویژگیهای رمزارز اتریوم کلاسیک
اتریوم کلاسیک یکی از محبوبترین هارد فورکهای تاریخ است. بسیاری از ویژگی های موجود در اتریوم را می توان در اتریوم کلاسیک نیز به دلیل استفاده از همان کد پایه، یافت. با این حال اتریوم کلاسیک از نظر ایدئولوژی با اتریوم متفاوت است و تغییر ناپذیر ماندن را انتخاب می کند و یک سیستم اثبات کار دائمی برای مشارکت کاربران ارائه می دهد. از شبکه اتریوم کلاسیک می توان برای ایجاد قراردادهای هوشمند استفاده کرد و با برنامه های غیرمتمرکز یا dApps تعامل داشت. همچنین اتریوم کلاسیک با عرضه محدود یک سیاست پولی ضد تورم ایجاد کرده است.
آیا اتریوم کلاسیک برای سرمایهگذاری مناسب است؟
مهم ترین تفاوت بین اتریوم و اتریوم کلاسیک، عرضه کل است. اتریوم عرضه کل ثابتی ندارد، به این معنی که هر زمان که بنیاد اتریوم تصمیم به این کار بگیرد، میتواند توکن بیشتر را در هر زمان به بازار اضافه کند. از طرف دیگر، اتریوم کلاسیک عرضه کلی ثابتی معادل 210,700,000 واحد دارد و حتی یک واحد بیش از این حد نمیتواند ایجاد شود. به همین دلیل، اتریوم کلاسیک مانند بیت کوین کاملاً در برابر تورم مصون است. به عبارت دیگر، اتریوم کلاسیک یک سرمایهگذاری خوب مخصوصا برای سرمایه گذارانی است که به دنبال پوششی در برابر کاهش ارزش ارزهای دولتی هستند.
دلیل دیگری که باعث میشود اتریوم کلاسیک یک سرمایهگذاری خوب باشد این است که کارمزدهای بسیار کمتری نسبت به اتریوم دارد. در حالی که ETH با کارمزدهای بسیار بالای تراکنش که میتواند از ۵۰ تا ۱۰۰ دلار یا حتی بیشتر باشد، دچار مشکل شده است، میانگین هزینه تراکنش اتریوم کلاسیک کمتر از ۱ دلار است. در نهایت، برخی از کارشناسان معتقدند که اتریوم کلاسیک سرمایهگذاری بهتری نسبت به اتریوم است، زیرا برخلاف اتریوم قصد ندارد از الگوریتم اثبات کار (PoW) به الگوریتم اثبات سهام (PoW) تغییر کند. در حالی که الگوریتم PoW نسبت به PoS مصرف انرژی کمتری دارد اما امنیت بیشتری نیز دارد.
بهترین کیف پول برای نگهداری اتریوم کلاسیک
از بسیاری از کیف پولهای دیجیتالی میتوان برای نگهداری اتریوم کلاسیک استفاده کرد با این حال کیف پولهای سخت افزاری مانند لجر، الیپال، کول ولت، ترزور و… امنیت بیشتری به کاربران هدیه میدهند و به این ترتیب برای نگهداری طولانی مدت تا حد زیادی اطمینان خاطر کاربر را بالا میبرند. هرچند از کیف پولهای نرم افزاری مانند متامسک نیز میتوان برای معاملات روزانه و ذخیره کوتاه مدت اتریوم کلاسیک استفاده کرد اما هیچوقت امنیتی که کیف پولهای سخت افزاری ارائه میدهند را حس نخواهید کرد.