کیف پول سخت افزاری چیست؟
کیف پول سخت افزاری نوع خاصی از کیف پول ارز دیجیتال است که کلیدهای خصوصی کاربر را در یک دستگاه سخت افزاری امن ذخیره میکند. آنها مزایای عمدهای نسبت به کیف پولهای نرم افزاری استاندارد دارند. برخلاف کیف پولهای نرمافزاری که در برابر حفرههای امنیتی و هکرها آسیبپذیر هستند، کیفپولهای سختافزاری آفلاین ساخته شدهاند تا دیگر مجبور نباشید به نرمافزار روی رایانه خود برای نگهداری کلیدهای خصوصی خود اعتماد کنید. دستگاه شما با کیف پول سخت افزاری ارتباط برقرار میکند و تراکنشهای رمز ارز را به دستگاهی که قرار است امضا شود ارسال میکند و سپس به عنوان تراکنشهای امضا شده به شما بازگردانده میشود. به این ترتیب، کلیدهای خصوصی شما هرگز در دستگاه شما وجود ندارند و در برابر بسیاری از انواع ویروسها مصون هستند.
انواع کیف پول های ارز دیجیتال
کیف پول ارزهای دیجیتال به دو دسته سختافزاری و نرمافزاری تقسیم میشود. در واقع این دستهبندی به این دلیل است که کیفپولهای سختافزاری، کلید شما را در مدارهای الکترونیکی (سختافزاری) مخصوصی ذخیره میکنند و این موضوع امنیت نگهداری از آن را افزایش میدهد به این دلیل که تنها با اتصال محافظتشده به دیگر دستگاهها میتوان به آن دسترسی پیدا کرد.
یک کیف پول ارز دیجیتال، در واقع از ۲ کلید خصوصی و عمومی تشکیل شده است. اجازه دهید مفهوم این ۲ آدرس را با مثالی توضیح دهیم: فرض کنید یکی از دوستان شما قصد دارد بسته مهمی را برای شما بفرستد. بدین منظور او از شما آدرس خانهتان را میپرسد و شما این اطلاعات را به صورت عمومی در اختیار او میگذارید. هنگامی که بسته به خانه شما برسد، تنها کسی که میتواند به آن بسته دسترسی داشته باشد شما هستید، چرا که فقط شما کلید خانه را در اختیار دارید.
کلید خصوصی و عمومی نیز مفهومی مشابه دارد. در واقع کلید عمومی همان اطلاعاتی است که شما برای دریافت پول یا ارز دیجیتال در اختیار دیگران قرار میدهید و کلید خصوصی مانند کلید خانه در مثال قبل است. شما با داشتن کلید خصوصی میتوانید به محتوای کیف پول خود دسترسی داشته باشید. بنابراین اگر فرد دیگری کلید خصوصی شما را در اختیار داشته باشد، میتواند به دارایی شما دسترسی پیدا کند. فراموش نکنید که اهمیت کیف پولهای ارز دیجیتال در امنیت کلید خصوصی است؛ چرا که مهمترین اطلاعاتی است که برای دسترسی به دارایی ارز دیجیتال خود در اختیار دارید.
انواع کیف پول سخت افزاری ایرانیکارت
لیست کیف پولهایی که ایرانیکارت ارائه میدهد را در ادامه مشاهده میکنید. شما میتوانید انواع کیف پول لجر، کیف پول کول ولت، کیف پول الیپال، کیف پول ترزور و … را از ایرانیکارت تهیه کنید.
✔️ |
Ledger nano s |
✔️ |
Coolwallet pro |
✔️ |
Safepal |
✔️ |
Trezor t |
✔️ |
Jubiter blade |
✔️ |
Ledger nano x |
✔️ |
Coolwallet s |
✔️ |
Keepkey |
✔️ |
Trezor one |
✔️ |
Ellipal |
ایرانیکارت با ارائه طیف گستردهای از کیف پولهای سخت افزاری، انتخاب آسان برای کاربران را فراهم کرده است.
عوامل تاثیرگذار در قیمت کیف پول سخت افزاری
عواملی مانند شرکت سازنده، تعداد ارزهای پشتیبانی شده و … نمیتواند در قیمت یک کیف پول سخت افزاری دخیل باشد. چرا که این موارد تنها باعث محبوبیت بیشتر میشوند. در اصل چیزی که یک کیف پول سخت افزاری را از رقبا متمایز میکند ویژگیهای امنیتی و امکانات اضافهای است که ارائه میدهد. به این دلیل که افرادی که در پی کیف پول سخت افزاری هستند، اولویت اول آنها امنیت و سپس دسترسی و امکانات است. برای مثال کیف پولهایی که از نظر امنیت عملکرد خوبی دارند و امکاناتی مانند صفحه نمایش، بلوتوث و … ارائه میدهند، قیمت بالاتری دارند. یک مثال برتر از این مورد مقایسه کیف پولهای لجر و الیپال است. کیف پولهای لجر بسیار پرطرفدار و محبوب هستند. با این حال کیف پول الیپال قیمت بیشتری نسبت به کیف پولهای لجر دارد. دلیل آن هم وجود مواردی مانند صفحه نمایش لمسی، رابط کاربری مناسب، ظاهر موبایلی، ویژگیهای امنیتی و … است. کیف پولهای لجر و الیپال در تعداد ارزهای پشتیبانی شده تفاوتهای جزیی دارند با این حال مواردی که در الیپال باعث راحتی و امنیت بیشتری شده، باعث شده قیمت بالاتری داشته باشد.
قیمت به روز کیف پول سخت افزاری
قیمت کیف پولهای سخت افزاری به دلیل نوسانات نرخ دلار در ایران، مدام در حال تغییر است. شما میتوانید آخرین قیمت کیف پولهای سخت افزاری را در ایرانیکارت از همین صفحه پیگیری و مشاهده کنید.
بهترین ولت سخت افزاری برای ایرانیان
کیف پولهای لجر
کیف پول لجر، کیف پولهای سختافزاری ارزهای دیجیتال هستند که توسط شرکت لجر ساخته شدهاند. اینها کیفپولهای چند ارزی هستند که برای ذخیرهسازی کلیدهای خصوصی ارزهای دیجیتال بهصورت آفلاین استفاده میشوند. Ledger دو کیف پول سخت افزاری Ledger Nano s plus و Ledger Nano X را ارائه میدهد. هر دو کیف پول، کیف پولهای ذخیرهسازی USB هستند که کاربران را قادر میسازد تا عملکردهای متنوعی از جمله ارسال و دریافت بیتکوین از زنجیرههای بلوکی یا اجرای برنامههای شخص ثالث روی دستگاه را انجام دهند. همه محصولات لجر ترکیبی از یک عنصر امن و یک سیستم عامل اختصاصی است که به طور خاص برای محافظت از داراییهای رمزنگاری کاربر طراحی شده است. این کیف پولها همچنین از یک عبارت بازیابی 24 کلمه ای پشتیبان استفاده میکنند که در صورت سرقت دستگاه حاوی کلید خصوصی میتواند برای دسترسی به ارزهای رمزنگاری شده کاربر استفاده شود.
کیف پولهای ترزور
Trezor سازنده کیف پولهای سخت افزاری ارزهای دیجیتال است که برای ذخیره ارزهای دیجیتال، تایید تراکنشها و مدیریت آنها استفاده میشود. کیف پول ترزور به شما ضمانت امنیت ۱۰۰٪ میدهد و از تمام ارزهای دیجیتال در برابر خطرات امنیتی احتمالی آنلاین و همچنین آفلاین محافظت میکند. ترزور هرگز کلیدهای خصوصی را در سیستمی از دستگاههای متصل به اینترنت ذخیره نمیکند و تراکنشهای دور از اینترنت را تأیید میکند. اطلاعات خصوصی در این کیف پول تحت هیچ شرایطی لو نمیرود، بازنویسی نمیشود یا پاک نمیشود، حتی اگر برای مدت طولانی از آن استفاده نکرده باشید. نیاز به استفاده از باتری ندارد، چرا که میتوان از طریق اتصال USB نیز با آن کار کرد. دو مدل در کیف پول ترزور وجود دارد، یکی کیف پول ترزور one و کیف پول ترزور T. هر کدام تفاوتهای قابل توجهی دارند. کیف پول Trezor one در ۲۹ ژانویه ۲۰۱۴ معرفی شد و Trezor T مدل پریمیوم در ۲۶ فوریه ۲۰۱۸ عرضه شد.
کیف پول الیپال
کیف پول الیپال اولین کیف پول سخت افزاری با شکاف هوا در جهان است که کاملاً فلزی مهر و موم شده و ضد دستکاری است. این کیف پول سخت افزاری از کدهای QR برای انتقال داده استفاده میکند و به اتصالاتی مانند USB، Wi-Fi یا بلوتوث متکی نیست. این ولت با برنامه Ellipal کار میکند و تراکنشها با چند اسکن QR یکپارچه انجام میشود. دارای صفحه نمایش لمسی بزرگ و دوربین داخلی برای اسکن کدهای QR. کلیدهای خصوصی شما به صورت آفلاین و بدون هیچ راهی برای اتصال به اینترنت ذخیره میشوند و بنابراین در برابر هکها در امان هستند. الیپال بیش از ۲۰۰۰۰ توکن را پشتیبانی میکند.
کیف پول کیپ کی
کیپ کی یک کیف پول سخت افزاری است که در سال ۲۰۱۷ توسط صرافی ارزهای دیجیتال ShapeShift خریداری شد. این شرکت کیف پول سخت افزاری تا حدی برای ادغام در صرافی ShapeShift خریداری شد که به معامله گران اجازه میدهد تا سطح بسیار بالایی از امنیت را برای ارزهای دیجیتال خود به دست آورند. کیف پول سخت افزاری KeepKey در حال حاضر بیش از ۴۰ ارز دیجیتال مختلف را پشتیبانی میکند و پس از محصولات Ledger و TREZOR، سومین کیف پول سخت افزاری محبوب در بازار است.
کیف پولهای کول ولت
شرکت CoolBitX در سال ۲۰۱۴ در تایوان راه اندازی شد. هدف CoolBitX یک کیف پول سخت افزاری قابل اعتماد، کاربردی و با کاربری آسان بود. در سال ۲۰۱۸، این شرکت موفق شد اولین کیف پول دیجیتالی خود را به نام CoolWallet S راه اندازی کند. مانند هر کیف پول سخت افزاری، کیف پول کول ولت ارزهای شما را به صورت «آفلاین» نگه میدارد تا آنها را از دسترس هکرها دور نگه دارد. CoolWallet s را میتوان از طریق اتصال بلوتوث از طریق برنامههای بومی Android یا iOS مدیریت کرد. این شرکت سپس در سال ۲۰۲۱ کیف پول CoolWallet Pro که ویژگیهای نسخه موفق قبلی خود را بهبود بخشیده است، راه اندازی کرد. در مقایسه با نسخه اس، کول ولت پرو یک کیف پول سختافزاری پیشرفتهتر است که امنیت آن افزایش یافته و قابلیت استیکینگ را دارد.
کیف پول سیف پال
کیف پول سخت افزاری سیف پال کلیدهای خصوصی را در یک دستگاه سخت افزاری کاملا آفلاین ذخیره میکند. برای استفاده از آن، کاربران باید دستگاه را با برنامه نرم افزاری SafePal به منظور ارسال، تراکنش، برداشت یا تأیید ورود به Dapp متصل کنند. اکثر مردم این کیف پول سخت افزاری را به دلیل امنیت پیشرفته آن انتخاب میکنند.
قیمت کیف پول سخت افزاری
قبل از هرچیز شایان ذکر است که کیف پولهای سخت افزاری به همان قیمتی که در وبسایت اصلی درج شده است قابل خریداری نیست. همانطور که میدانید امکان خرید مستقیم برای ایرانیان داخل کشور از کمپانیهای سازنده وجود ندارد. از این رو واردات این کیف پولها قطعا هزینههایی در پی خواهد داشت. به همین دلیل قیمت خرید کیف پولهای سخت افزاری از ایرانیکارت، نسبت به وبسایتهای اصلی تفاوتهای جزیی دارد.
- قیمت درج شده فعلی در وبسایت اصلی لجر برای مدل نانو ایکس معادل 149 دلار و برای مدل نانو اس معادل 59 دلار میباشد.
- قیمت انواع مدلهای ساخت کمپانی ترزور که رقیب اصلی لجر محسوب میشود، کمی بالاتر است. به صورتی که قیمت ترزور وان معادل 124.95 دلار و ترزور تی معادل 224.91 دلار است.
- کول ولت یکی دیگر از کیف پولهای سخت افزاری است که به دلیل نوع طراحی و ویژگیهای امنیتی خود مورد توجه قرار گرفته و مدل کول ولت اس آن 99 دلار و کول ولت پرو 149 دلار قیمتگذاری شده است.
- کیف پول کیپ کی که توسط صرافی شیپ شیفت ارائه شده، نسبت به سایرین قیمت مناسبتری دارد. قیمت این کیف پول در حال حاضر 49 دلار می باشد.
- جدیدترین محصول بایننس که کیف پول سیف پال میباشد، ویژگیهای جالب توجهی داشته و با قیمت 49.99 دلار معامله میشود.
- قیمت کیف پولهای کمتر شناخته شده ژوپیتر و الیپال نیز به ترتیب 39.5 و 169 دلار میباشد.
راهنمای خرید کیف پول سخت افزاری
اگر برای خرید کیف پول سخت افزاری به مشاوره نیاز دارید، میتوانید از طریق ارتباط با کارشناسان ایرانیکارت، مناسبترین کیف پول را بر اساس بودجه خود انتخاب کنید. از طرفی اگر تحقیقات خود را انجام داده و تصمیم قطعی گرفتهاید تنها کافیست از بخش ثبت درخواست برای خرید مدل مورد نظر اقدام کنید. پس از آن کارشناسان مربوطه با شما تماس خواهند گرفت و شرایط ارسال و دریافت را توضیح خواهند داد.
بهترین کیف پول سخت افزاری چه ویژگی دارد؟
هیچوقت نمیتوان به صورت قطعی بهترین کیف پول سخت افزاری را تعیین کرد چرا که همه انواع کیف پولهای سخت افزاری ویژگیهای خاص خود را دارند. با این وجود یک کیف پول سخت افزاری خوب مشخصاتی دارد که در ادامه به آنها اشاره میکنیم.
قابلیت چند ارزی: یک کیف پول سخت افزاری مناسب باید قابلیت ذخیره چندین ارز دیجیتال را داشته باشد.
صرافی داخلی: وجود صرافی داخلی در کاهش هزینههای تراکنش تاثیر بسزایی دارد.
امنیت بالا: همه انواع کیف پولهای سخت افزاری امن هستند اما بعضی از آنها با استفاده از عناصر امنیتی پیشرفته، امنیت بالاتری دارند.
صفحه نمایش: وجود یک صفحه نمایش برای کاربری راحتتر بسیار مناسب است.
پین کد: دارا بودن پین کد ویژگی بسیار مهمی است. زیرا اگر کیف پول شما به سرقت برود تا زمانی که پین کد شما در اختیار آنها نباشد نمیتوانند دارایی را انتقال دهند!
قطعا برای انتخاب بهترین کیف پول سخت افزاری مطابق با شرایط خود دچار تریددهایی خواهید شد. پیشنهاد میکنیم با مشاورین ایرانیکارت در ارتباط باشید تا به صورت رایگان شما را راهنمایی کنند.
مقایسه انواع کیف پول سخت افزاری
در جدول زیر ویژگیهای مختلف ولتهای سخت افزاری بررسی شده است
نام کیف پول |
SafePal X1 |
Ledger Nano X |
Trezor Model T |
Cool Wallet Pro |
Ellipal Titan |
KeepKey |
برند |
سیف پال |
لجر |
ترزور |
کول ولت |
الیپال |
کیپ کی |
ابعاد |
86x54x6mm |
72x19x12mm |
60x30x6mm |
86x54x0,8mm |
118x66x9.7mm |
38x94x12mm |
وزن |
125g |
34g |
12g |
5g |
304g |
54g |
تعداد رمزارزهای قابل پشتیبانی |
پشتیبانی بیش از 100 بلاکچین و تعداد توکنهای نامحدود |
یش از 1100 ارز دیجیتال (حداکثر 20 ارز دیجیتال بصورت همزمان) |
بیتکوین، بیتکوین گلد، اتریوم، نم (NEM)، لایتکوین، دوجکوین، زد کش، دش، بیتکوین کش |
27 بلاکچین و 12هزار ارز دیجیتال مختلف |
۲۲ بلاکچین (ERC-20، TRC-20، BEP-20 و…) و ۲۰ هزار رمزارز مختلف |
بیتکوین، اتریوم، لایتکوین، دوجکوین، دش، بیتکوین کش، نمکوین (NMC) و تمام توکنهای با استاندارد ERC-20 |
نحوه اتصال |
بلوتوث و USB |
بلوتوث و USB-C |
USB |
بلوتوث و NFC |
کدهای QR |
USB |